Top richtlijnen van Overgang Vrouwen

Het met die knokkels herken ik wel, soms kan zijn ons vingerknokkel zo pijnlijk het daar later een blauwe locatie vormt zich. Enig he, alsof het reuma is maar later is dit aan!

Ik snap hetgeen ik mag verrichten om het te verlichten doch mijn hoofd verzet zichzelf ertegen. Daarenboven zijn die korte aanpassingen verder ook niet afdoende teneinde alle pijn te tegengaan ofwel te verminderen.

Ik ben heden vanwege second opinion tot een overige gynaecoloog gegaan. De allereerste wist echt niks over de overgang!

Elke dag een half uur wandelen ofwel fietsen kan zijn bovendien absoluut met te adviseren. Je zal merken het jouw hiermee ook af zal blijven. En jouw gaat jouw er nog beter via aanvoelen!

Ik vertrouw erop het dit in de loop der tijden weer zal minderen en het je alweer rust in mijn kop krijg.

5 weken geleden met gynaecoloog anticonceptie pil gekregen (Microginon 30). Buiten mijzelf onderzocht te hebben of dat. Je kon het doorslikken zonder stopweek zei ze. Ik had dit idee het ze beslist geen verstand had betreffende de overgang.

Misschien ligt dit aan het feit het ik af en toe wissel van schoenen? (Doch voorheen had ik daar nimmer last aangaande)

Ik kon je in feite immers ff zoenen, zit me hier de gehele dag alang druk te maken aan de plotselinge pijn in mijn kuiten. Ben deze maand zo 2 weken later dan normaal ongesteld geworden en heb me zelden zo beroerd gevoeld. Opvliegers...giga zweet aanvallen, dien continue huilen, super vlug geirriteerd, angst en paniek, continue buiten adem, het idee hebben het ik ook niet kan bikken, en sinds gisteren dus pardoes welke pijn in mijn kuiten.

Je heb verder zeker bijkans een half jaar ofwel op bed gelegen ofwel wanneer ons dood vogeltje in een sofa gezeten, en verder je snakte naar rust, waardoor ik echt immers weleens dacht jouw mag lekkerder dood bestaan. Ik zocht heel wat op internet over mijn klachten en kwam almaar dit woordje overgang anti, en verder die website.

Af en toe heb ik dagen dan kan je positief er doorheen maar er zijn verder dagen het ik liever in bed kruip enorm diep tussen de wol.

Mijn overgang begon ook met angst- en paniekaanvallen en je ben er wegens bij ons psycholoog geweest. Ik leerde ze opvangen, doch weg gingen ze niet.

Je ben in de stress geschoten nadat je mijn vliegticket tot Aruba heb geboekt!!! Zodra je het nuchter bekijkt kun je denken 'luxueus geval' doch je kreeg een volgende ochtend mijn 1e paniek aanval en word sindsdien iedere morgen om 5u wakker. En dat terwijl hier ik precies alweer een nachtrust had!!!!

Omdat jouw ons nieuwe fase ingaat, kan zijn dit nu de tijd teneinde dit aan te beetpakken. Neem een touwtjes in eigen handen en handel hiernaar. Sta eens stil voor jezelf hoezo je hinder hebt over gewichtstoename en pak dit aan, adviezen benodigd?

Voelt erg stijf en pijnlijk met. Het voelt net bijvoorbeeld restless legs maar dan continue, tevens tijdens dit lopen....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *